Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Sekretær – KRC-konference (kolorektal cancerkonference)

 

Tid:

Mandag og onsdag kl. 13.00

Sted:

Konferencerum på Onkologisk Afdeling.

Ansvarlige læger:

Gastrosektionens overlæger

Ansvarlig sekretær:

UL-sekretær teamet ved Radiologisk Afdeling.

 

KRC-konferencen er en fælles konference mellem Radiologisk Afdeling, Kirurgisk Afdeling A, Onkologisk Afdeling D, Nuklearmedicinsk Afdeling m.fl.

KRC-konferencen er en LUKKET konference, hvilket vil sige, at alle ønsker/ henvendelser om gennemgang/demonstration af undersøgelser SKAL gå via Visitationen ved Afdeling A.

De ønskede patienter til konferencen skal være skrevet på oversigten på K-drevet senest fredag kl. 12 til mandagskonferencen og senest tirsdag kl. 12 til onsdagskonferencen.

Der modtages IKKE og kan IKKE sendes almindelige ophængningshenvisninger via web-pas.

Konferencen forberedes af UL-sekretær senest fredag og tirsdag eftermiddag.

Der skrives KRC-konference samt konferencedato, og hvilke undersøgelser det drejer sig om i notefeltet.

Kun beskrevne undersøgelser konfereres.

Ved alle billeder til konferencen oprettes henvisning i web-pas på vegne af A-amb. (80011290), Onkologisk afd. D (80012690) eller gastromedicinsk afd. (80012893). Henvisningen visiteres og køres igennem i RIS, der vælges: KRC-konference og A-amb. diktatspor.

Ved fremmede billeder kontrolleres at billederne er overført til PACS-systemet, sørg for at beskrivelse er indskannet. Beskrivelser rekvireres via A-sekretærerne eller på undersøgende afdeling. Kun beskrevne undersøgelser konfereres.

På henvisningen skrives hvilke undersøgelser der ønskes forevist, evt. ganske kort om diagnose (altid en kolorektal cancerdiagnose), hvis den kendes.

Lægen som afholder konferencen skriver konferencenotatet i RIS.

Nogle mandage afholdes TNM-konferencen i forlængelse af KRC-konferencen. Proceduren for ophængning er den samme, dog skal den sekretær, som laver KRC-konferencen huske at hente patologisvar ved faxen.