Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Instruks AED/ hjertestarter – før og efter brug

 

 

Aalborg Sygehus Nord:

 

Før brug: Teknisk afd. har ansvar for tjek af flueben/ batteriudløb hver 3. måned. Afdelingerne har selv et medansvar for at holde øje med at flueben er grønt og ikke skiftet til rødt kryds – som tegn på nedsat holdbarhed af batterier. Ved rødt kryds kontaktes teknisk afd. mhp service og evt. skift af batterier.

 

Efter brug: Kontakt Intensiv Afd. 103 for udskiftning af pads til AED. Afdeling har selv ansvar for skift af pads efter brug, men Intensiv Afd. 103 er lagerførende for AED-pads, både til børn og voksne.

-------------------------

Aalborg Sygehus Syd:

 

Før brug: Teknisk Afdeling har ansvar for at tjekke AED ang. batteriudløb hver 3. måned. Afdelingerne har selv et medansvar for at holde øje med at flueben er grønt og ikke skiftet til rødt kryds – som tegn på nedsat holdbarhed af batterier. Ved rødt kryds kontaktes teknisk afd. mhp service og evt. skift af batterier.

 

Efter brug:

Kontakt Afd. S1 for udskiftning af pads til AED. Hjertestopteam har altid nye pads med ved kald af hjertestop.

-------------------------

Øvrige lokaliteter hørende under Aalborg Universitetshospital:

 

Før brug: Afd. har ansvar for tjek af flueben/ batteriudløb hver 3. måned. Dvs Afdelingerne har selv et ansvar for at holde øje med at flueben er grønt og ikke skiftet til rødt kryds – som tegn på nedsat holdbarhed af batterier. Ved rødt kryds kontaktes teknisk afd. mhp service og evt. skift af batterier.

 

Efter brug: Afd. har selv ansvar for rekvirering og skift af pads. Varenummer 506163.

-------------------------

Teknisk Afd.:

 

Teknisk Afdeling gennemfører opdateringer herunder forebyggende vedligehold jf. PRI for alle AED, registreret under Aalborg Universitetshospital.

-------------------------

Aflæsning efter brug – gælder alle matrikler på Aalborg Universitetshospital:

 

Hvis AED på Aalborg Universitetshospital har været brugt skal den, hvis det findes klinisk relevant aflæses. Kontakt teknisk afd. førstkommende hverdag mhp aflæsning. Svar på aflæsning skal gå til kardiologisk afd.

Data fra AED bliver overskrevet, næste gang AED bruges, derfor skal den ikke bruges igen, før den har været aflæst. Benyt AED fra nærliggende afdeling, hvis der er behov for AED, inden den vanlige AED kommer retur fra teknisk afd.

 

 

Britt K. Hansen, hjertestopkoordinator, afd. S1, Aalborg UH, opdateret august 2017.