Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Vagtdækningsaftale for radiografer / røntgensygeplejersker på Radiologisk afdeling afsnit Nord og Syd

 

Vagthavende radiograf/røntgensygeplejerske på Afsnit NORD møder alle dage kl. 14.30, og tager på Afsnit SYD, så hurtigt som muligt, når vagtarbejdet på Afsnit NORD tillader det.

 

Kan vagthavende på Afsnit NORD , efter kontakt til Intensivafsnit 103 og Neonatalafsnit 112 og 113 eller andet vagtarbejdet, undtagelsesvis ikke møde på Afsnit SYD, skal dette konfereres med den ansvarshavende radiograf/røntgensygeplejerske på Afsnit SYD.

 

Vagthavende på Afsnit NORD deltager i vagtarbejdet på Afsnit SYD, og tager tilbage til NORD, når arbejdet tillader det, og fortsætter med rådighedsvagt fra vagtværelse fra 23.30-07.30

 

I dagtid lørdag/søndag og Helligdage møder vagthavende radiograf/røntgensygeplejerske på Afsnit NORD kl. 07.30 – 15.00, og tager på Afsnit SYD, så hurtigt som muligt, når vagtarbejdet på Afsnit NORD tillader dette.

 

Kan vagthavende på Afsnit NORD , efter kontakt til Intensivafsnit 103 og Neonatalafsnit 112 og 113 eller andet vagtarbejdet, undtagelsesvis ikke møde på Afsnit SYD, skal dette konfereres med den ansvarshavende radiograf/røntgensygeplejerske på Afsnit SYD.

Vagthavende på Afsnit NORD deltager i vagtarbejdet på Afsnit SYD, og tager tilbage til Afsnit NORD kl. 14.00

 

De primære arbejdsområder for vagthavende fra Afsnit Nord vil være i CT, i skadertg eller som 2. mand ved MR. 

I weekends og søgnehelligdage opholder vagthavende radiograf / sygeplejerske sig på Afsnit Nord, og der aftales ved behov tjeneste på Afsnit Syd med ansvarshavende radiograf / sygeplejerske på Afsnit Syd.

 

Det indgår i aftalen, at vagthavende Afsnit Nord ved stor belastning også kan anmode om assistance fra Afsnit Syd, efter aftale med ansvarshavende radiograf / røntgensygeplejerske på Afsnit Syd.

 

Ved akut undersøgelse på Afsnit Nord når vagthavende radiograf / sygeplejerske afsnit Nord, gør tjeneste på Afsnit Syd:

 

Får Intensivafsnit 103 og/eller Neonatalafsnit 112 og 113 behov for akut undersøgelse, mens vagthavende radiograf / røntgensygeplejersker opholder sig på Afsnit Syd, kontaktes denne på personsøger nr. 625 eller telefonnummer 65250.

 

Vurderer vagthavende radiograf/røntgensygeplejerske undersøgelsen så akut, at der ikke er tid til at afvente en taxa og dennes transport til Afsnit Nord, kan der rekvireres en HASTE TAXA via Informationen Syd 60010.

 

Den ansvarshavende på Afsnit Syd bærer altid kode 216 samt telefonnummer 65111.

Den ansvarshavende på Afsnit Nord bærer altid kode 625 samt telefonnummer 65250.