Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Sekretær – Skrivning – Tjek Mirsk og RIS

Beskrivelse

Der skal være overensstemmelse imellem det, der ligger i Mirsk og det, der ligger i RIS. Derfor skal det løbende tjekkes, om der ligger noget det ene sted, som ikke ligger det andet sted.

RIS

Gå i RIS under Beskrivelse og tjek, hvad der ligger til indskrivning ved at skrive ”inds” i kolonnen Handling.

Billede 1

 

Billede 6

 

I kolonnen Bånd Id kan alle de filer ses, der gerne skulle lige i Mirsk. Vær opmærksom på, at der sagtens kan være dikteret flere undersøgelser på flere patienter på samme fil.

 

Billede 9

Mirsk

Åben Mirsk Transcription.

Et billede, der indeholder spil, skjorte

Automatisk genereret beskrivelse

Programmet er automatisk sat op til at vise, hvad der ligger af dikterede filer fra den seneste uge. For at sikre sig, at der ikke ligger noget, som er ældre, skal den sorte prik i stedet sættes øverst ud for datoerne, og der vælges en Fra-dato, som ligger f.eks. 1 måned tilbage.

Billede 10

Alle de filer, der ligger klar i Mirsk til at blive indskrevet, kommer nu frem.

Et billede, der indeholder skærmbillede

Automatisk genereret beskrivelse

I kolonnen Note ligger de filer med det navn, som dikterende læge har valgt at kalde filen. Vær opmærksom på, at der kan være dikteret flere undersøgelser på flere patienter på samme fil.

Billede 11

 

Hvis der er uoverensstemmelse imellem det, der ligger i RIS og det, der ligger i Mirsk, skal der tages hånd om dette. En undersøgelse kan f.eks. ligge til indskrivning i RIS, men der findes ingen fil i Mirsk. Der kan også ligge en undersøgelse til indskrivning med et filnavn, som ikke ligger i Mirsk.

Husk at skrive i generel note, så det kan ses af andre, at der er taget hånd om det, samt hvad der er foretaget.