Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Procedure for nedlukning af apparatur i forhold til anonymitet

 

For at holde alle patienters oplysninger anonyme, er det vigtigt at vi husker, altid at lukke ned for de skærmbilleder der indeholder patient data, når vi forlader modaliteten.

 

Alle computere lukkes ned ved at aktivere flag + L.

 

Ultralydsapparatur:

 

Afslut undersøgelse

 

Tryk ”Workliste”

 

Tryk ”Scan”

 

CT1 scanner:

 

Døren til rummet låses

 

CT2 scanner:

 

Undersøgelsen afsluttes og der er ingen patient data synlig

 

Rum 1 og 2:

 

tryk på faneblad Archiving information

Rum 3:

 

Thoraxstativ:

 

Vælg [user@DIDIEleva01] i nederste højre hjørne, så kommer du ud på forsiden, hvor du igen kan logge på med user,user.

 

 

Hvid skærm:

 

Luk undersøgelsen, når du afslutter patienten, (gælder ikke igangværende tyndtarmspassage).

 

Vælg ukendt patient eller nødundersøgelse i nederste højre hjørne, når rummet forlades.

 

Rum 5, bruges når du forlader rummet i korte pauser:

 

Klik på computerikon (øverste højre hjørne på skærmen efter past)

 

Tryk på Log Out i højre hjørne

 

Confirmation box: tryk OK

 

Nu står skærmen standby, hvor du igen skal logge ind med 1234, når du atter er tilbage i rummet.

 

OBS: Når du logger ind, åbner siden hvor der står ”shutdown” i højre side, tryk OK til dette, og du er nu på siden med workilsten.

 

Mammo:

 

Alle skærme er med EasyViz og lukkes ned ved flag + L

 

MR betjeningsskærm:

 

Klik på patient (bjælken øverste venstre hjørne).

 

Klik på close patient.

 

Mobile røntgen app:

 

Efter afsluttet undersøgelse klik på hovedmenu. Kør apparat i doc og det går i ”dvale”.