Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Behandling/viderebehandling af patienter på K-OP.

Formål

At medvirke til at gøre operationsforløbet så skånsomt og hensigtsmæssigt for patienten som muligt.

Beskrivelse

Patienter med flere behandlingskrævende lidelser - ex. multitraume patienter, kan være for dårlige til at flytte videre til andre operationsafdelinger, efter endt neurokirurgisk operativ behandling.

I disse tilfælde fortsættes den operative aktivitet på K-OP med de relevante speciallæger som medbringer eget operationsudstyr og operationspersonale.

Der forbliver en neurokirurgisk operationssygeplejerske i afdelingen indtil patienten flyttes videre med henblik på oprydning, rengøring og hjælp i forbindelse med den aktuelle operationsaktivitet.

Såfremt det neurokirurgiske vagthold bliver optaget af en anden aktivitet, må det ¨besøgende¨ læge/sygeplejehold klare sig selv.

 

 

Ved tracheostomioperationer, der foretages af øre operationsafdelingens personale, involveres vores personale kun efter specifik aftale med ansvarshavende operationssygeplejerske.

Såfremt operationen strækker sig ind i vagtperioden, bliver vores personale kun i afdelingen, hvis der foreligger en aftale om assistance.

Øre operationsafdelingens personale informeres om oprydning samt bestilling af rengøring inden K-OP´s vagthold går hjem.

Såfremt vagthavende sygeplejerske ringes op med henblik på assistance til tracheostomi i vagten møder hun ind til dette.

 

Reference

Afdelingssygeplejerske Anette Pedersen