Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

 

PRI Vejledning

PRI forside – simpel søgning

Billede 1

 

På PRI forside kan du hurtigt og nemt finde et bestemt dokument

Indtast dine søgeord i søgefeltet midt på siden. Jo flere søgeord du indtaster jo bedre. Du kan søge på både hele ord og dele af ord.

Billede 7

Imens du skriver i søgefeltet foreslår systemet udvalgte dokumenter ud fra de søgeord du skriver. Du kan gå direkte til et af disse dokumenter ved at vælge det med piletasterne eller ved klikke på det med musen.

Hvis du vil se en oversigt over hele dit søgeresultat trykker du på [Retur] tasten eller klikker på symbolet Billede 13

 

Billede 4

 

Billede 1

 

Søgeresultatet vises med dokumentets titel, nogle få dokumentoplysninger og en lille ikon-visning af dokumentets første side. Øverst til højre over søgeresultatet er der mulighed for at ændre sorteringen og grupperingen af søgeresultatet. Der kan f.eks. sorteres efter ændringsdato og grupperes efter forfatter

 

Billede 7

Når musen holdes over søgeresultatets lille ikon-visning af dokumenterne forstørres billedet. Hvis man trykker en gang med musen foldes dokumentet ud. Klikkes der på en af siderne åbnes dokumentet i et ”preview”. Her kan man læse og bladre i dokumentet, eller udskrive det uden at forlade søgeresultatet.

 

 

Du kan endvidere arbejde videre med dit søgeresultat ved at benytte filtrering på ”Gældende for” eller de forskellige andre filtreringsmuligheder der findes i menuen til venstre. Se nærmer om brug af filtrering i vejledningen for Dokumentoverblik.

 

Alle søgninger kan gemmes som favoritter i din internet-browser, på samme måde som du gemmer andre sider som favoritter. Opret evt. en mappe til PRI søgninger og PRI links.

 

 

 

Flere vejledninger til søgning og øvrige funktioner kan findes i dokumentsamlingen PRI.