Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Sekretær – Nord – Receptionen/bookingen – Procedure vedrørende patienter, som skal viderehenvises til Brystkirurgisk Afdeling

 

Beskrivelse

Patienter, som på Billeddiagnostisk Afdeling har fået foretaget en biopsi i forbindelse med en mammografi/ultralydsskanning, skal altid have svar på biopsien på Brystkirurgisk Afdeling. Se eventuelt Henvisning af patenter med brystkræft – Flowdiagrammer.

Patienter, som skal have foretaget en stansebiopsi, skal også viderehenvises til Brystkirurgisk Afdeling.


Procedure i receptionens åbningstid

Når en patient skal viderehenvises til Brystkirurgisk Afdeling, foregår det ved, at der udfyldes denne seddel på undersøgelsesstuen:

Billede 8

Sedlen afleveres af plejepersonalet i receptionen på Billeddiagnostisk Afdeling.

Sekretæren skal sørge for følgende:

  • Viderehenvisning af patienten til Brystkirurgisk Afdeling i Bookplan med B-tid (benign tid) eller C-tid (cancer-tid). I Bookplan sættes den på d.d. (i eksemplet har patienten været til mammografi 15.12.20).

Billede 1
 

Brystkirurgisk Afdeling indkalder patienten. Hver morgen tjekker Brystkirurgisk Afdeling Bookplan for at se, hvem der er henvist med B- og C-tid.

Forløbskoordinatoren på Brystkirurgisk Afdeling er ansvarlig for patienterne henvist i C-tid, mens sekretærerne er ansvarlig for dem, der er henvist i B-tid.

 

Procedure uden for receptionens åbningstid

Som ovenfor, men sedlen lægges i et aflåst rum, og næstkommende hverdag vil sekretærerne sørge for ovenfor nævnte.