Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Pårørendeværelser – booking af pårørendeværelser på Sdr. Skovvej 5 og på Patienthotellet

Beskrivelse

Patienthotellet disponerer over fem pårørendeværelser på Sdr. Skovvej 5. Værelserne kan lejes af personer med pårørende indlagt på Aalborg Universitetshospital. Der er ingen tidsbegrænsning af lejeperioden. Der kan først bookes på dagen, hvor der er behov for et værelse.

Sdr. Skovvej 5

Pris: Forhør om gældende dagspris i Patienthotellets reception, 976 62000.

Udstyr: Værelserne er udstyret med en seng, et bord, en stol, lamper, engangskrus, fjernsyn og håndvask. Der er lagen, hovedpude og betræk og omsorgsdyne på værelset. Der er 2 håndklæder på værelset. Værelset rengøres én gang om ugen og ved afrejse.

Ekstra opredning

Der er mulighed for én opredning på værelserne. Dette aftales i Patienthotellets reception.

Forplejning

Der er ingen måltider inkluderet i prisen. Vi henviser til Aalborg Universitetshospitals øvrige tilbud – Café, automater.

Information om lejebetingelser, nøgle til værelset og adgangskort til hoveddøren skal hentes i Patienthotellets reception, som er døgnbemandet.

 

Booking: af pårørendeværelser skal foretages af patientens stamafdeling. Værelser kan bookes døgnet rundt.

Badefaciliteter: Der er toilet og bad på gangen

Pårørende på Patienthotellet

Patienthotellet har 13 patientværelser. Er der behov for/ønske om, at en pårørende overnatter sammen med patienten, er dette muligt på patientens værelse. Forhør om pris i Patienthotellets reception. 976 62000.

Er der ledig kapacitet efter klokken 20.00, er det muligt at leje et værelse til en pårørende på eget værelse for én nat.

Pris for pårørende på eget værelse: Forhør om gældende dagspris i Patienthotellets reception, 976 62000. Prisen er inkl. morgenmad i Patienthotellets restaurant.

Målgruppe

Alle ansatte på Aalborg Universitetshospital, som har behov for at booke et værelse til pårørende.

Formål

Give personalet på de kliniske afdelinger let adgang til oplysninger om retningslinjerne for booking af pårørende på Patienthotellet.