Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Bestilling af varer /engangsmateriale til patienter efter udskrivelse fra Neonatalafd.

Definition:

Denne instruks retter sig kun mod de patienter, som i en afgrænset periode efter udskrivelse har brug for hjælpemidler. Hjælpemidler som engangssprøjter, sonder og lignende.

Det gælder ikke de patienter, der har en langvarig/kronisk lidelse. Disse patienter overtages af socialrådgiver, som ansøger om en bevilling gennem kommunen.

Formål:

Formålet med instruksen er at give personalet på Neonatal 12 og 13 retningslinjer for, hvordan der bestilles ex engangssprøjter, sonder mv til patienter, som stadig har et behov for disse i en afgrænset periode efter udskrivelsen.

Information:

Bestilling og fragt af varer som f.eks diverse engangsmaterialer leveres omkostningsfrit for patienten til patientens hjem efter behov via Centrallageret eller som skaffevare fra leverandøren. Varelevering fra Centrallageret er hver 4. uge.

Når patienten er registreret/oprettet hos Indkøb, sender de et brev til forældrene med koder og vejledning i, hvordan de kan bestille i ILS online. Der medsendes også en ruteplan, med rute fra Centrallageret, så familien kan se hvornår produkterne leveres, hvis det bestilles rettidig. Der skal fra afd. gives produkter med til den første tid, så patienten ikke løber tør inden første levering.

Hvis der er tale om en enkelt eller to bestillinger, udover det afdelingen sender med hjem, vil det i de fleste tilfælde være bedre/nemmere for patienten, at afd. laver en enkelt bestilling. Disse ”engangsbestillinger” kan ved lagervarer sendes til cirkulaerekoeb.centraldepotet@rn.dk eller ved skaffevarer til hjemmepatienter@rn.dk, med emne: Engangsbestilling. Så laves der en enkelt bestilling på det ønskede, som sendes til patienten med det samme fra lageret eller leverandøren.

Sygeplejehandlinger:

Inden udskrivelsen laves i fællesskab med familien en liste over forbruget af diverse artikler på døgn/uge eller mdr. basis (sonder, plastre, sprøjter osv)

Denne liste med alle ILS -varenumrene påført sendes til Indkøbskontoret: hjemmepatienter@rn.dk med rekvirentnummer: 11264 påført. Tlf: 97648474

Indkøbskontoret koordinerer med Centrallageret.

 

Undgå venligst brug af fuld cpr.nr. Indkøb skal kun bruge fødselsdato, navn og adresse på bevillinger og kun navn og adresse på engangsbestillinger.