Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Meddelelsesopgaver på opgavelisten – Clinical Suite anvendelsesdokument

En meddelelsesopgave er altid knyttet til en bestemt patient, nemlig den patient, du har i kontekst. Har du ingen patient i kontekst, er det ikke muligt at oprette en meddelelsesopgave.

Sådan opretter du en meddelelsesopgave

Klik på fanebladet ’Meddelelsesopgaver’.

Billede 1

Klik derefter på ’Funktioner’, ‘Opret meddelelsesopgave’.Billede 2

I feltet ’Tekst’ skriver du din meddelelse, husk at angive hvem, der skal udføre opgaven, det kan være en medarbejder, en enhed eller et team.

Billede 7

Klik OK for at gemme og oprette opgaven.

Sådan udfører du en meddelelsesopgave

En meddelelsesopgave vises på fanebladet ’Patient’ og på fanebladet ’Tildelt Medarbejder’, ’Tildelt enhed’ eller ’Tildelt team’. Herfra kan du dobbeltklikke på meddelelsen og læse indholdet. Herefter kan du klikke på ’Funktioner’, ’Marker som udført’ og i vinduet som åbner kan du klikke ok, eventuelt med angivelse af en kommentar til opgavestilleren hvorefter opgaven forsvinder fra opgavelisten. Du kan ikke genlæse en meddelelse, der er markeret som udført, så hvis du vil bevare meddelelsen, skal du nøjes med at klikke ’Luk’.

Meddelelser er ikke fortrolige, men kan læses af alle med adgang til patienten.

Billede 2Billede 1

Sådan læser du de meddelelser, du tidligere har afsendt

På fanebladet ’Meddelelsesopgaver’ kan du se alle de meddelelsesopgaver, du selv har oprettet, uanset hvilken patient, der er i kontekst. Ved at søge på status – vælg aktiv, udført eller alle og klik på søg – kan du følge med i, om de opgaver, du har oprettet, bliver udført.

C:\Users\a8v5\AppData\Local\Temp\SNAGHTML2f644735.PNG

De opgaver, der er udført, er forsynet med et grønt flueben.

Hvis du dobbeltklikker på en opgave – uanset om den er aktiv eller udført – kan du i et tekstfelt læse din oprindelige meddelelse, og under ’Ændringer’ kan du følge opgavens historik og læse hvis der er tilføjet en kommentar ved udførelsen.

Billede 4