Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Tilføje ekstra undersøgelse som ikke er booket/fejlbooket

 

Eks.: Bækken, hofte og vil tilføje thorax

 

Før us er startet:

 

 

Slet patienten på robotten (alle bookede undersøgelser tilhørende patienten), marker us på teksten bliver blå, tryk på slette ikonet

 

Billede 19

 

og navnet forsvinder

Tilføj undersøgelsen i Easyviz og opdater RIS-listen

Billede 11

på Siemens skærmen.

Åbn undersøgelsen som vanligt.

 

 

Nu er us i gang:

 

Du har taget de første billeder, og vil tilføje en undersøgelse
 

Vælg fanebladet PATIENT (de billeder du har taget findes nu i Examined Patients og redigeres og sendes herfra, husk dette inden du afslutter patienten. Kan også sendes inden du vælger fanebladet PATIENT)
 

Gå i EASYVIZ: Tilføj ønsket undersøgelse
 

Tryk GEM eller GEM og LUK undersøgelsen

 

Opdater RIS-listen

Billede 11

på Siemens skærmen.

De tilføjede undersøgelser dukker nu op i PREREGISTERED PATIENTS

 

 

Alternativ, men mindre korrekt måde, at tilføje en us:

 

Tillæg undersøgelse direkte på YSIO MAX

Man kan tilføje en ekstra undersøgelser direkte på modaliteten uden at gå i EasyViz først. Det er dels mere besværligt + fejlkilde til at glemme at tilføje/kvittere undersøgelsen i Easyviz bagefter. Desuden kan man kun tilføje èn undersøgelse ad gangen på denne måde.
OBS korrekt acc. Nr.

 

Man trykker på Patient fanen øverst til højre, så man kommer til RIS listen. Her er følgende menu, vær opmærksom på også her at Patient fanen er aktiv
 

Billede 1

 

Du kan nu bruge

Billede 62
 

for at tillægge EN undersøgelse af gangen

Du vælger undersøgelsen på Study Descr.

Billede 63

 

Trykker på [OK]
 

Opdater RIS-listen

Billede 11

på Siemens skærmen.

De tilføjede undersøgelser dukker nu op i preregistered patients

 

Dobbeltklik og åbn undersøgelsen på ny
 

Rediger og send de tilføjede undersøgelser

Dele af undersøgelsen (billeder) kan ligge under examined patients og skal så åbnes, redigeres og sendes
 

Husk også at tilføje i EazyViz
 

Åbn igen patienten i PREREGISTERED PATIENTS og fortsæt undersøgelsen
 

Rediger og send de tilføjede undersøgelser
 

Gå i EXAMINED PATIENTS, rediger og send de uafsluttede undersøgelser
 

I EXAMINED PATIENTS checkes at alle undersøgelser er sendt = A