Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Pressehåndtering

 

Beskrivelse

Henvendelse fra journalister, aviser eller TV stationer som ønsker udtalelser – optagelser- interview m.m.

I den forbindelse er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

  • • Kommunikationsafdelingen (der er vagtberedskab så altid mulige at få fat på) er orienteret og har lavet aftaler med pressen om opgavens karakter

  • • Ledelsen er orienteret

  • • Alle involverede partner er orienteret om opgaven og rammerne

 

 

 

Hvis man får en henvendelse fra pressen, er det vigtigt efterfølgende at kontakte kommunikationsafdelingen for at få oplyst hvad fokus er og hvad kommunikationsafdelingen har aftalt med pressen. Mail: presse@rn.dk

Hvis man får henvendelse fra kommunikationsafdelingen, er det vigtigt at ansvarshavende læge - og sygeplejerske er orienteret om opgaven og planlægger derudfra.

 

 

 

 

 

Målgruppe – modtagelse

Personaler på Kæbekirurgisk afdeling

Formål

At sikre at alle involverede er oplyst om opgaven og kender rammerne sat af Aalborg Universitetshospital – kommunikationsafdeling.

At alle involverede er trygge ved situationen og kender kommandovejen

 

Hvis man får en henvendelse fra pressen, er det vigtigt efterfølgende at kontakte kommunikationsafdelingen for at få oplyst hvad fokus er og hvad kommunikationsafdelingen har aftalt med pressen.

Hvis man får henvendelse fra kommunikationsafdelingen, er det vigtigt at ansvarshavende læge - og sygeplejerske er orienteret om opgaven og planlægger derudfra .