Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

IMagox Puls Oximeter på stue 22

Imagox Puls Oximeter er godkendt op til 3T

De dage der er to radiografer på stuen skannes PM / ICD – patienter på stue 22 – så transport af udstyret fra stue til stue minimeres.

 1. 1. Pulsoximeteret på dropstativet i skannerrummet køres hen til døren ud til omladerummet (se enheder på billede nederst).

 2. 2. Batteriet tages fra remoteenheden i betjeningsrummet og sættes i pulsoximeteret (OBS – batteriet er lidt magnetisk)

 3. 3. Pulsoximeteret tændes nederst til venstre og ”Sensor Grib” sættes på lyslederkablets to sensorer – se tegning. De ikke benyttede Sensor Gribs (normalt 1 og 3) anbringes på den tykke del af lyslederkablet.

 4. 4. Remoteenheden tændes altid sidst, når I er tilbage i betjeningsrummet (mulig forbindelsesproblem, hvis enhederne tændes omvendt).

 5. 5. Sensor Grib sættes på patientens finger, hvorefter der gerne skulle komme en måling af spO2 i % og puls i beats pr. minut på både pulsoximeteret og remoteenheden. Hvis der ikke kommer signal på remoteenheden kan man prøve, at vende begge enheder, så de kan ”se hinandens antenner gennem vinduet” mellem skannerrum og betjeningsrum – signalstyrken ses øverst på displayet på begge enheder.

 6. 6. Patienten lejres, instrueres, og køres ind i skanneren. Pulsoximeteret køres lidt væk fra skanneren.

 7. 7. Efter endt skanning slukkes pulsoximeteret, køres hen til døren ud til omladerummet, batteriet tages op og sættes tilbage til opladning i remoteenheden - denne slukkes også.

 8. 8. Sensor Grib og Fiberoptic SpO2 sensor kan rengøres med isopropylalkohol eller anden mild rensevæske (vand og sæbe - ikke hospitalsprit) på en klud. Brug evt. ApoWIPE Surface Cleaning servietter.

 

 • • Billede 1

 • • Billede 3

 1. 9.