Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Registrer kontaktpersoner til Patientens team – Clinical Suite huskeseddel

 

Trin

Forklaring

Tast

 

Fremover vil det være lettere for dig at registrere hvilke kontaktpersoner, der skal tilknyttes en patient, samt at se hvilke kontaktpersoner der er ansvarlige for andre af patientens forløb. Dette kan du gøre i ’Kontaktpersoner (patientens team)’.

 

Vælg Patient

Klik på en patient i patientlisten og kontroller, at den rette patient er valgt i patientlinjen.

Billede 1

Åben Patientens team

Klik på det ikonet Billede 2 i værktøjslinjen, som åbner et nyt vindue ’Kontaktpersoner (patientens team)’

Billede 3

I det nye vindue kan du

  • • Tilføje/fjerne kontaktpersoner som hidtil

  • • Tilføje kontaktpersoner fra afsluttede kontakter

  • • Tilføje kontaktpersoner fra åbne kontakter

 

 

Tilføj ny kontaktperson

’Tilføj kontaktperson’ ved at klike på det grønne plustegn, hvorved der automatisk indsættes en tom linje under ’Kontaktpersoner (patientens team)’. I den tomme linje vælger du en foruddefineret kontaktfunktion og den ønskede medarbejder. Gyldig fra-datoen rettes, hvis det er relevant. Gyldig til-datoen er valgfri; hvis den fravælges, ophører rollen som kontaktperson automatisk, når kontakten afsluttes.

 

Billede 12

Kontaktpersoner på afsluttede kontakter

Du kan se kontaktpersoner fra patientens tidligere kontakter. Disse vises under overskriften ’Kontaktpersoner på afsluttede kontakter’, denne foldes ud ved klik på folde ud-ikonet Billede 13. Op til 10 afsluttede kontakter vises, dette uanset om der er registreret kontaktpersoner eller ej. Hvis der er registreret kontaktpersoner, vises denne eller disse i en ny linje under kontakten. Du kan, ved at klikke på ’Tilføj som kontaktperson’ Billede 10 yderst til højre, tilføje disse til den aktuelle kontakt.

Billede 14

OBS: Der vises kun de kontaktpersoner, som har samme afslutningstidspunkt som den pågældende kontakt.

 

Kontaktpersoner på afsluttede kontakter

Du kan under overskriften ’Kontaktpersoner på åbne kontakter’ se de medarbejdere, der er registreret som kontaktpersoner på patientens andre åbne kontakter, - hvis der findes sådanne. Alle patientens åbne kontakter vises, også selvom der ikke er registreret kontaktpersoner. Hvis der er registreret kontaktpersoner, vises denne eller disse i en ny linje under kontakten. Du kan, ved at klikke på ’Tilføj som kontaktperson’ Billede 4 yderst til højre, tilføje disse til den aktuelle kontakt.

 

Billede 15

OBS: Der vises kun kontaktpersoner, der er gyldige p.t.

 

 

 

 

TIP!

Ved at holde musen over den valgte kontakt på patientlisten udvides denne med en visning af de registrerede kontaktpersoner på kontakten. Der vises kontaktfunktion og medarbejderens for- og efternavn:

 

Billede 9