Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Opgavelisten: Slet opgave – Clinical Suite huskeseddel

 

Trin

Forklaring

Tast

 

Det er muligt for dig at ”rydde op” i Opgavelisten ved at fjerne opgaver på din opgaveliste, som enten ikke bliver eller ikke kan blive udført.

 

 

 

Hvis du ønsker at slette en opgave fra din Opgaveliste, skal du højreklikke på opgaven og vælge ’Slet opgave’. På den måde kan du slette en opgave, uden at det relaterede objekt f.eks. et labsvar påvirkes. Det er kun muligt at slette én opgave ad gangen.

 

Billede 19

 

 

Du skal være opmærksom på, at når du vælger ’Slet opgave’, slettes opgaven med det samme, det vil sige:

  • • Du får IKKE vist en advarsel

  • • Du har IKKE mulighed for at fortryde

  • • De slettede opgaver kan IKKE fremsøges

Hvis du sletter en opgave, der er relateret til et Labsvar, oprettes automatisk en ny opgave, hvis der modtages en ny version af labsvaret i Clinical Suite. Det samme gælder andre opgavetyper. Hvis du f.eks. redigerer en intervention, der afventer gennemsyn, oprettes der en ny ’Gennemse’-opgave.