Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

rnlogo

 

 

 

Systemændringer i

 

PAS og WebPAS

 

Pr. 22. november 2017

CPR – Visning af forældremyndig

 

For patienter under 18 år er det nu muligt at se forældremyndighedsforhold via CPR-billedet i PAS. Med funktionstasten F16 (Shift + F4) fra CPR-billedet åbner et pop-up billede, som viser barnets mor, far og evt. værge samt forældremyndighedsforhold.

 

I eksemplet nedenfor har mor Brita Berggren forældremyndigheden over barnet. Far Ek Lauridsen har ikke forældremyndigheden. Pop-up billedet lukkes med F1.

 

Billede 1

 

Røntgenafd. – Visning af henvisningsdato i EasyViz

 

Tidligere har den henvisningsdato som fremgik i EasyViz været datoen og tidspunktet, som henvisningen er afsendt til RIS/PACS-systemet fra PAS. Dette medførte bl.a. at henvisningsdatoen for henvisninger, der var blevet omvisiteret fra en afdeling til en anden, kunne fremgå af EasyViz med en forkert henvisningsdato.

 

Der er derfor lavet en ændring, således at det er den reelle henvisningsdato, der fremgår i EazyViz. Desværre findes der ikke et klokkeslæt for henvisningsdatoen, og derfor vil tidspunktet for henvisningdatoen altid være 00:00 i EasyViz.

 

Opstår der behov for at vide hvornår henvisningen er modtaget i EasyViz, kan dette ses i loggen for henvisningen under fanen opgaver.