Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Mammografiscreening – Valg af forkert patient

Mammografiscreening – Valg af forkert patient

Gå ned på fanebladet: Close patient, klik på ”Skip Auto-Transfer Rules” derefter klikkes på ikonet ”Close Patient”

 

Billede 1

 

Herefter kommer du til scheduler.

 

Her finder du den pt. Du havde åbnet forkert. Højre klik på pt. Deler og update.

(Dette gøres for senere at kunne åbne pt. med et ass. Number)

 

Du har nu mulighed for at vælge den rigtige patient.