Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Forløbsregistrering for sygeplejersker

Dokumentet giver informationen til sygeplejersker vedr. nyt i de klinikervendte billeder i WebPAS i forbindelse med, at der i Region Nordjylland indføres forløbsregistrering.

 

Beskrivelse

Fra den 28. februar vil du blive mødt af et nyt billede i Webpas, når du opretter ”akut indlæggelse” og ”akut ambulant indskrivning”. Du vil også blive mødt af et nyt billede, hvis du skal skrive en Webpas-henvisning. Fra denne dato er det nemlig obligatorisk at angive forløb ved oprettelse af ny kontakt.

 

I Region Nordjylland har vi valgt, at sygeplejersker altid vælger ”Opret Standard forløb” i forbindelse med akut indlæggelse og akut ambulant indskrivning. Lægesekretærerne vil så efterfølgende korrigere til korrekt label, hvis det er nødvendigt. Det eneste nye, du skal gøre er altså at trykke på ”opret Standard forløb”.

 

Ved oprettelse af henvisning via Webpas, skal du vælge det eksisterende forløb, som patienten har i din afdeling. Det kunne f.eks. være et eksisterende kræftforløb. Hvis du er i tvivl, kan du vælge ”Opret Standard forløb”. Lægesekretærerne vil så efterfølgende korrigere/ flytte til korrekt label, hvis det er nødvendigt.

 

Se skærmbilleder nedenfor.

 

Vi henviser i øvrigt til, at du for mere information om forløbslabels ser denne korte video: Introduktionsvideo til Forløb i EPJ eller https://video.rn.dk/forlob-i-epj (tilpas HD-kvalitet)

 

Indhold

 

Opret akut indlæggelse/opret akut ambulant i Webpas

 

Billede 3

Henvisning via Webpas

 

Billede 1

 

Målgruppe – modtagelse

Alle patienter.

Formål

Forløbsvisning skal understøtte klinikere i at få et helhedsorienteret overblik over patientens kontakter og dermed sygdomsbillede. Det er muligt, at se de kontakter der har været ambulant, under indlæggelse, telefonisk og m.m.

Referencer

Bilag