Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

rnlogo

 

 

Vejledning til KL,VIT

 

I KL,VIT definerer man, hvem man kan tildele en henvisning til i billedet Elektronisk Visitering. Ved indgangen til KL,VIT bliver man først præsenteret for at skulle indtaste sygehus- og afdelingskode. Det vil umiddelbart være relevant at tildele adgange på afdelingsniveau (6. ciffer), men de kan også indtastes på 7. eller 8. ciffer, hvis man ønsker det.

 

Billede 1

 

Herefter skal man indtaste ”Type”. Der kan både være tale om en person (PER) og en rolle (ROL). Man indtaster efterfølgende personens 4-cifrede brugerkode eller den ønskede forkortelse til en rolle.

Rollerne defineres fra IT, og har I på jeres afdeling behov for at få oprettet nogle roller udover de, der fremgår af listen nederst i dokumentet, kan I rette henvendelse til IT-support og få dem oprettet.

 

Billede 6

 

 

Når afdelingens profil er udfyldt, er det herefter muligt at vælge mellem de indtastede i drop down menuen ’Tildelt’ i funktionen Elektronisk Visitering. Drop-down menuen ’Visitator’ viser de personer, som er oprettet i KL, VIT for den pågældende afdeling.

 

Billede 4

 

 

Oversigt over eksisterende roller:

 

FLKForløbskoordinator

INGE”Ingen”

LÆGELæge

SEKRSekretær

SPLSygeplejerske

TEA1Team 1

TEA2Team 2

VAGTVagtlæge