Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Vejledning til indberetning af strålebehandlingsskema til DBCG

I forbindelse med indberetning af strålebehandlingsskemaet til RKKP databasen ”Danish Breast Cancer Cooperative Group” (DBCG), bliver data samlet fra Clinical Suite i systemet ”DanData”, hvorfra dataene verificeres og indberettes til DBCG. Denne vejledning beskriver hvordan selve indberetningen foretages.

 1. 1. I Clinical Suite udfyldes skabelonen ”Stråleterapi” og gemmes i journalen.
  Billede 1
   

 2. 2. Data registreret i skabelonen ”Stråleterapi” samles i DanData, som kan tilgås via http://dandata.it.rn.dk. Log ind med vanlig RN brugernavn og adgangskode.  

Billede 1
 

 1. 3. Klik på menupunktet ”Generer skema” i venstre side af skærmbilledet.
  Billede 3

 2. 4. Vælg herefter først ”Strålebehandlingsskema” fra den øverste rullemenu og derefter hvor mange dage tilbage i tid du ønsker at fremsøge kandidater (patienter der har fået udfyldt skabelonen ”Stråleterapi” i Clinical Suite). Afslut udsøgningen ved at klikke på knappen ”Hent kandidater”.
  Billede 4
   

 3. 5. Nu vises en liste over de patienter som har fået udfyldt skabelonen ”Stråleterapi” i Clinical Suite indenfor det angivne tidsinterval, men som endnu ikke er indberettet videre til DBCG. OBS! det er kun de patienter hvor feltet ”sidste behandlingsdag” er udfyldt i skabelonen ”Stråleterapi”, som optræder som kandidater. Klik på den patient som ønskes indberettet og klik derefter på knappen ”Lav skema”.
  Billede 5
   

 4. 6. Verificer at indberetningsskemaets data er korrekte og afslut med at klikke på knappen ”Godkend” nederst på siden. OBS! Hvis data ikke er korrekte skal disse rettes i Clinical Suite for at få dem journalført rigtigt og step 3-6 i denne vejledning gentages.
  Billede 6


Når der er klikket på knappen ”Godkend” er indberetningen afsluttet og patienten forsvinder fra kandidatlisten. Indberetningerne samles til bunke og indsendes samlet til DBCG én gang hver måned.