Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Administrator - Valg af indstilling for helligdage på gentagne opgaver - Columna Opgavesystem

Beskrivelse

Ved oprettelse af gentagne opgaver i Columna Opgavesystemet, skal man fremover forholde sig til, om der skal oprettes en opgave, hvis en given dag er en helligdag.

 

Der er tre valgmuligheder:

 

 

  • • Skal ikke udføres på helligdage

Hvis en opgave er oprettet til at skulle udføres på én eller flere ugedage, men ikke skal udføres, hvis disse dage er helligdage, skal du vælge ”Skal ikke udføres på helligdage”.

F.eks. for en opgave der normalt skal udføres man, tir, ons, tor, fre. Hvis man vælger ”Skal ikke udføres på helligdage” og torsdag f.eks. er en helligdag, vil opgaven ikke blive oprettet den torsdag. På trods af at torsdag er en af de afkrydsede ugedage.

Billede 6

 

  • • Skal også udføres hvis valgte dage er helligdage

Hvis en opgave er oprettet til at skulle udføres på én eller flere ugedage og stadig skal udføres, hvis disse dage er helligdage, skal du vælge ”Skal også udføres hvis valgte dage er helligdage”. Dvs. denne mulighed benyttes, når opgaven ALTID skal oprettes ligegyldigt, om de valgte dage er helligdage eller ej.

  

F.eks. for en opgave der normalt skal udføres man, tir, ons, tor, fre. Hvis man vælger ”Skal også udføres hvis valgte dage er helligdage” og onsdag f.eks. er en helligdag, vil opgaven blive oprettet den onsdag. På trods af at onsdag er en helligdag.

Billede 7

 

  • • Skal udføres på valgte dage samt alle helligdage

Hvis en opgave er oprettet til at skulle udføres på én eller flere ugedage og også skal udføres på helligdage, selvom disse ikke passer med den afkrydsede ugedag, skal du vælge ”Skal udføres på valgte dage samt alle helligdage”.

 

F.eks. for en opgave der normalt skal udføres lør, søn. Hvis man vælger ”Skal udføres på valgte dage samt alle helligdage” og tirsdag f.eks. er en helligdag, vil opgaven blive oprettet den tirsdag, selvom denne ikke er en af de ugedage der er sat kryds ved, da det er en helligdag.

 

Billede 1