Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

TOKS 2.1 for Sengeafsnit for Rehabilitering - Hobro

TOKS – tidlig opsporing af kritisk sygdom - en tilføjelse til den regionale instruks!

Rehabiliteringspatienter, som er i stabile forløb, kan efter lægelig ordination, afvige fra den regionale retningslinje TOKS 2.1 om hyppighed af måling af TOKS-score.

 

Derfor er det muligt, at lægen tager en vurdering om, hvorvidt der kan afstås fra almindelig retningslinje, og ordinere en lavere målingsfrekvens end det anbefalede i TOKS 2.1.

 

Der laves ordination på TOKS i overflytningsjournal eller første stuegang efter overflytning. Den lægelige vurdering skal dokumenteres i EPJ. F.eks. stabile rehabiliteringspatienter TOKS-scores x 1 dagligt eller ugentligt.

 

Hvis rehabiliteringspatienten bliver dårlig, og TOKS-scorer måles til >2 på ikke neutraliserede værdier, bliver den lægelige vurdering annulleret, og der følges igen den regionale retningslinje for TOKS 2.1.

 

Det skal bemærkes, at det kun drejer sig om rehabiliteringspatienter, som er i et stabilt forløb. Det vil sige, at den medicinske patient, som modtages på Sengeafsnit for Rehabilitering, skal den regionale retningslinje TOKS 2.1 følges.