Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Arbejdsgangsbeskrivelse for UL-undersøgelser obs. DVT

 

Hverdage 07:36 – 15:00

Der tilbydes 3 DVT-tider dagligt i BDA:

12:30

12:30

13:00
 

  1. 1. Henvisning fremsendes AKUT med påført dato og tidspunkt for undersøgelsen. Det er SDU der SELV disponerer over disse tre daglige tider.

  2. 2. Patienten skal møde i BDA.

  3. 3. Patienten får en seddel med fra BDA med præ-liminært svar

Ved mere end tre akutte DVT-undersøgelser, må de bookes den efterfølgende dag. Patienter med mistanke om DVT skal tilbydes scanning samme dag som henvist eller senest dagen efter. Såfremt dette ikke kan honoreres med de tre faste daglige tider i Hjørring kan der rettes henvendelse til BDA i Frederikshavn, som vil være behjælpelig i det omfang det overhovedet er muligt. Henviser, der har overblikket over hvilke tider der er brugt/optaget i BDA Hjørring, skal rette henvendelse til BDA Frederikshavn på tlf. 4 21 68 såfremt man finder det nødvendigt at få udført scanninger dér.

 

Weekend 07:30 – 18:00

Hverdage 15:00 – 18:00
 

  1. 1. Der fremsendes en AKUT henvisning til BDA. Der SKAL ringes til BDA på tlf. 40340. Henvisningen påføres ”patienten skal indkaldes fra hjem”. Der påføres patient mobilnr.

  2. 2. BDA kontakter patienten direkte, og står selv for indkaldelse af patienten.

  3. 3. Der skrives præ-liminært svar i EasyViz

 

DVT patienter indgår i den akutte produktion, og visiteres og vurderes lægefagligt ifht. Andre akutte undersøgelser. Patienter med mistanke om DVT skal tilbydes scanning samme dag som henvist eller senest dagen efter.

 

 

 

Gitte Nielsen og Peter Lasborg

19/8-2017