Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Præhospital – Ambulancekørsel til Aalborg psykiatriske sygehuse

 

 

Formål

At tilsikre at præhospitale enheder kan fremkøre til forudbestemt kontaktpunkt i situationer, hvor der visiteres præhospital hjælp til Aalborg psykiatriske sygehuse.

 

Kontaktpunkterne skal sikre, at det præhospitale personale får en valid adresse, hvorfra de kan mødes med personale fra psykiatrien for yderligere information.

 

 

Målgruppe – modtagelse

Alt præhospitalt personale.

 

 

Beskrivelse

Ved opkald til AMK-vagtcentralen, via 112, om pludselig opstået sygdom/ulykke på Aalborg psykiatriske sygehuse, tilsikrer indringer, at der oplyses hvilket kontaktpunkt ambulancen/akutlægebilen skal køre til.

Aalborg psykiatriske sygehus tilsikrer endvidere at der sendes sygehuspersonale ud til pågældende kontaktpunkt for at tage imod ambulance/akutlægebil.

Personalet medbringer mobiltelefon med nummer 22 72 69 21.

Hvis der ved ambulancens/akutlægebilens ankomst til kontaktpunkt ikke er mødt personale fra Aalborg psykiatriske sygehus, ringer præhospitalt personale til informationen på tlf. 97 64 30 00.

 

 

Aalborg Psykiatrisk Sygehus, Mølleparkvej

Ved alle kontaktpunkter er opstillet skilte, der tydeligt markerer kontaktpunktets placering og nummer. Kontaktpunkterne er lagt ind på det elektroniske kort i de præhospitale køretøjer. 

 

 

Billede 1

 

 

 

Billede 2

 

 

Kontaktpunkt 1: Hovedindgang, Indkørsel fra Mølleparkvej nr. 10.

Kontaktpunkt 2: Indkørsel fra Søndre Skovvej (Skadestue og modtagelse).

Kontaktpunkt 3: Indkørsel fra Mølleparkvej forbi børne-psykiatrisk afd.

Kontaktpunkt 4: Indkørsel fra Mølleparkvej (Ved børne-psykiatrisk afd.).

Kontaktpunkt 5: Indkørsel fra Mølleparkvej ved P-huset. Beliggende ved Psykiatri højhuset (bag P-huset). Herfra er der adgang til elevator. Nøgleboks ved kælderindgangen indeholder en nøgle til at åbne døren med og en nøgle, som passer til elevator i bygningen. For at åbne boksen bruges medicinskabsnøglen fra ambulancen.

 

 

Aalborg Psykiatrisk Sygehus, Brandevej

Ved kontaktpunktet er opstillet skilt, der tydeligt markerer kontaktpunktets placering og nummer. Kontaktpunktet er lagt ind på det elektroniske kort i de præhospitale køretøjer.

 

 

Billede 3

 

 

Kontaktpunkt 6: Hovedindgang på Brandevej – placering fremgår af kortet herunder.

 

 

Billede 4