Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

    •  Vejledning til ”Booking på vegne af”

 

Mulighed for at agere på vegne af pårørende på booking.rn.dk
Det er nu muligt at agere på vegne af en person, som man enten har forældremyndighed over eller er værge for, som er under 15 år på
www.booking.rn.dk.


• Pårørende er i denne sammenhæng kun personer man har forældremyndighed over eller er værge for og ikke for personer man eventuelt har fuldmagt over.
• Forældremyndighed afgøres ikke af, hvorvidt man er biologisk forælder, men af, om man aktuelt er registreret som indehaver af forældremyndigheden over barnet (til at have forældremyndighed til barnet).

 

1.

I øverste højre hjørne vælges ikonet formet som en person, hvorefter det er muligt at se og vælge hvilken person man ønsker at agere på vegne af. Det er muligt blandt andet at se og flytte aftaler, samt booke blodprøver på både sig selv og børn under 15 år, som man har forældremyndighed over eller er værge for.

 

Billede 17

 

 

2.

Når der vælges at agere på vegne af et barn under 15 år, som man er forældremyndighedsindehaver over eller værge for, ændres ikonet til det valgte barns ikon og der fremkommer en rød bjælke, der angiver hvilken person man agerer på vegne af.

 

 

Billede 18

 

3.

Hvis der ligger aftaler til ”Webbooking” vil det være markeret med et udråbstegn og bookinganmodningen vil ligge øverst på bookingsiden.

 

Billede 2

 

 

4.

Herefter vælges hvilket område der ønskes booket aftale inden for.

Billede 4

 

5.

Den ønskede undersøgelse vælges, det er vigtigt at booke tider markeret med BARN, hvis der bookes aftaler til børn.

 

Billede 8

 

 

 

6.

Herefter vælges behandlingssted og aftaletid på samme måde som ved selvbooking.

 

7.

Når bookingen af aftaletiden skal bekræftes, er det igen tydeligt at der bookes tid på vegne af en anden.

 

Billede 12

 

8.

Når der vælges book vises kvitteringen og der er mulighed for at vælge at få denne printet

 

Billede 13

 

 

 

 

9.

Under fanen ”Aftaler” er det muligt at se kommende og tidligere aftaler, ved at klikke på knappen ”Tilpas” og derefter ”Gem og luk”.

 

Billede 21

 

 

Billede 5

 

 

 

10.

Herefter præsenteres barnets kommende aftaler.

 

Billede 14

 

11.

Ved valg af ”Tidligere” under ”Tilpas”, præsenteres barnets tidligere aftaler på hospitalet i et overblik og det er muligt at se de breve der er sendt i forbindelse med aftalerne

 

Billede 3

Billede 6