Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Sekretær – Fælles – Rekvirering af billedoverførsel eller rekvirering af undersøgelse på mail

Beskrivelse

Der findes to konferencespor i RIS til brug for rekvirering af billeder:

  • Rekvirering af billedoverførsel

  • Rekvirering af undersøgelse på mail

 

Ansvaret for at overføre billeder ligger hos sekretærerne i Skaderøntgen, og de tager sig af det, der lægges på konferencesporet Rekvirering af billedoverførsel.

Ansvaret for at sende undersøgelser på mail ligger hos Serviceteamet, og de tager sig af det, der lægges på konferencesporet Rekvirering af undersøgelse på mail.

 

Der sælges eller sendes ikke DVD’er mere. Der kan dog ved behov herfor brændes en DVD, som skal afhentes personligt på afdelingen.

Procedure, når undersøgelser ønskes overført eller sendt på mail

Når der modtages ønske (telefonopkald, tekst i henvisning eller lignende) om, at en undersøgelse ønskes overført eller sendt på mail, skal følgende procedure anvendes.

Gå i RIS.

Åben den relevante undersøgelse.

Vælg Handlinger.

Billede 1

Tryk på + yderst til højre.

Billede 2

Skriv rekv, hvorefter de to spor kommer frem.

Billede 3

Vælg det konferencespor, der er relevant, hvilket afhænger af, om billederne skal overføres eller sendes på mail (linjen skal være blå).

Tryk OK.

Billede 4

Skriv i generel note, hvem der skal have billederne overført eller sendt på mail. Husk at skrive mailadressen, hvis billederne skal sendes på mail, med mindre dette allerede fremgår af henvisningen.

Hvis der tages imod bestilling fra patienter, anføres også patientens telefonnummer, så vi eventuelt kan ringe til dem og spørge, hvordan de ønsker undersøgelsen tilsendt.

Tryk Gem og luk.

Billede 5

Nu kan henvisningen findes på sporet Rekvirering af billedoverførsel af sekretærerne i Skaderøntgen, hvis dette er valgt, fordi der skal overføres billeder, eller henvisningen kan findes på sporet Rekvirering af undersøgelse på mail af Serviceteamet, hvis dette er valgt, fordi der skal sendes en undersøgelse på mail.