Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Åbent Ambulatorium på Urinvejskirurgisk afdeling

Beskrivelse

Baggrunden for tiltaget er at imødekomme de problemstillinger samarbejdspartnere og patienter kan opleve i forbindelse med brugen af kateter. Åbent ambulatorium er opdelt i to spor. Ét henvendt til patienter og ét henvendt til fagpersoner. Sporet for patienter starter op den 1/3-2022 og sporet for fagpersoner åbner 1/2-2022 

 

For Patienter:  

Åben Ambulatorium er for patienter med Kateter- eller vandladningsproblemer og som er i forløb på Ambulatorium for urinvejskirurgi. Her er det muligt for patienten at få sparring og hjælp til kateter problematikker. Det åbne ambulatorium er åbent for patienter tirsdage og torsdage fra 9-11, der bookes tid inden ankomst, og kan ske via telefon (mandag, onsdag og fredag – mellem 9-12) 

 

For faggrupper:  

Det er muligt for sygeplejersker i kommune og almenpraksis, at kontakte afdelingen telefonisk for råd og vejledning mellem 11-12 tirsdage og torsdage. I det tidsrum er der kun adgang for samarbejdspartnere og der kan opkobles via Teams.  

Generel sparring eller undervisning i forhold til en problemstilling omkring kateter, kan samarbejdspartnere booke tid i det åbne ambulatorium. Dette gøres via telefon mandag, onsdag eller fredag mellem 9-12 på tlf 97 64 18 57. Tiderne ligger mellem kl 9-11 tirsdage og torsdage og kan være fysisk, telefonisk eller via teams.  

 

Målgruppe – modtagelse

Målgruppen er patienter i forløb på 105 med kateter problematikker og hvor diagnosen ikke er cancer.  

 

Formål

Formålet er at kunne yde bedre støtte til patienter og samarbejdspartnere der oplever kateter problematikker. Det forventes at et øget tiltag i højere grad kan klæde patienter og samarbejdspartnere bedre på til selv at varetage de problemstillinger der kan opstå i forbindelse med brug af kateter.