Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Studerende - Rammer for prøve eksamen, 2. semester

 

Vi har indført en prøve eksamen på 2. semester, med det formål, at få erfaring med en eksamen i praksis, således at den studerende bliver mere fortrolig med eksamensformen til 4. semester.

Eksamen kommer til at foregå, som hvis det var en gældende eksamen. Den kliniske vejleder er eksaminator og uddannelsesansvarlig er medeksaminator. Prøve eksamen finder sted i løbet af de sidste uger af semesteret, se aktivitetskalenderen, for konkret dato og tidspunkt.

Tidsplan:

Praktisk eksamen:

30 min.

Forberedelse til teoretisk eksamination:

10 min.

Oplæg, ved studerende

5 min.

Teoretisk eksamination:

20 min.

Tilbagemelding:

20 min.

 

Forberedelse til teoretisk eksamination, her er du alene i eksaminationslokalet, hvor du kan reflektere over dine udførte handlinger, og kæde dem sammen med dit oplæg. Alle hjælpemidler er tilladt under forberedelsen.

Du må gøre brug af noter til at støtte dig til, i forbindelse med dit oplæg, dog ikke direkte oplæsning. Dit oplæg skal være knyttet til den/de patienter som du har haft, eks. hvordan du har brugt en bestemt kommunikationsteori eller hvorfor du skiftede raster fra 180 til 115.

Ved den teoretisk eksamination, er hjælpemidler ikke tilladt.

Ved tilbagemeldingen, har eksaminator og medeksaminator tid alene, inden du får din tilbagemelding. Alenetiden, anvendes til votering. Du vil ikke få en karakter, men en tilbagemelding på hvad du var god til og hvad der kan forbedres.