Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Opgavelister i EPJ

Beskrivelse

Formålet med denne vejledning er at give et overblik over de forskellige oversigter/lister, som indeholder opgaver i EPJ.

Målgruppe

Alle klinikere, som anvender opgavelister.

Hvor læses/håndteres opgaver

Opgaver findes på flere forskellige lister i EPJ. Det er vigtigt at ansvaret for at tjekke de forskellige opgavelister afklares lokalt.

Afdelingens opgaver, som indeholder en liste over opgaver til afdelingen. Personlige, afdelings- og funktionsrolleopgaver, som har nået deres udløbsdato uden at blive løst, vil også fremgå af indbakken på den afdeling, hvorfra opgaven blev sendt.

Mine opgaver, som indeholder en liste over de opgaver og notifikationer, der er oprettet personligt til dig eller til en funktionsrolle, som du varetager. En rød prik ud for menupunktet Mine opgaver viser, at du har ulæste, personlige opgaver på din opgaveliste. Bemærk at prikken ikke bliver vist, hvis du har ulæste funktionsrolleopgaver i indbakken.

Opgaver pr. patient, som er en dialogboks, hvor du kan se alle de opgaver, der relaterer sig til den valgte patient, både dine personlige opgaver samt opgaver, som er sendt til loginafdelingen eller en funktionsrolle på denne afdeling.

Svar til godkendelse, som viser både biokemiske, mikrobiologiske, billeddiagnostiske, patologiske og genetiske svar til godkendelse samt dokumenter fra arkiv, som skal godkendes. Opgavelisten Svar til godkendelse giver et samlet overblik over svar, der er rekvireret herfra, og svar der tilhører patienter indlagt her, inden for en valgt periode. Listen viser, om svaret er godkendt eller ej. Hvis et svar ikke er godkendt, vises dette med fed skrift.

 

TIP: Se mere information om de forskellige lister i Onlinehjælpen F1.

 

OBS: Det er ikke muligt at tilgå afdelingens opgaver for en afdeling, som du ikke har adgang til.

OBS: Det er ikke muligt at få et samlet overblik over alle opgaver relateret til en patient på tværs af afdelinger.