Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

MR – Tænd og sluk

 

Start af system:

Udfør ikke indledende undersøgelser, f.eks. flytning af patientlejet, tilslutning af spoler mv., på MR-systemet under start af systemet.

 

Drej nøglekontakten på alarmboksen mod højre.

Tryk på knappen SYSTEM ON.

Lysdioden SYSTEM ON tændes og MR-systemet er nu tændt.

Computersystemet genstarter automatisk. Softwaren starter på Syngo Acquisition Workplace.

Syngo MR Workplace vises nu på skærmen.

 

Nedlukning af systemet:

Vælg System > End Session på Syngo Acquisition Workplace.

Dialogvinduet End Session vises.

Vælg optionen Shutdown System (nedlukning af system).

Klik på OK.

Følgende meddelelse vises på Syngo Acquisition Workplace:

 

’Please wait a few seconds for saving unsaved data on the Satellite Console.

Press OK to continue’

 

Følgende meddelelse vises på Syngo MR Workplace:

 

’The mainconsole will go down in a few seconds. Please save your unsaved data now!

Afterwards it is required to shutdown this Satellite Console using the ‘System – End Session’ menu entry. Otherwise retrieving data from the Main Database is not possible’.

 

Sluk for Syngo Acquisition Workplace.

Sluk for Syngo MR Workplace.

Computeren er nu lukket.

Tryk på SYSTEM OFF.

MR-systemet slukkes.

Drej nøglen mod venstre.

MR-systemet er nu låst.

 

(tænd og sluk er direkte fra Siemens instruktionshåndbog)