Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Funktionsbeskrivelse for ansvarlig MR radiograf

 

Afdeling:

Billeddiagnostisk afdeling.
 

Stilling:

Ansvarlig MR radiograf/sygeplejerske.
 

Ansættes af:

Afdelingsledelsen.
 

Refererer til:

Afdelingsledelsen.
 

 

Ansvar og kompetence:

Stillingen er omfattet af funktionsbeskrivelsen for basisradiografer/sygeplejersker.

Den ansvarlige radiograf/sygeplejerske forestår i samarbejde med radiologerne og applikationsradiografen implementeringen af nyt MR apparatur i afdelingen. Herunder sikre at apparaturet har korrekt indstillede programmer og billedkvalitet i forhold til afdelingens protokoller og krav.

Den ansvarlige MR radiograf/sygeplejerske er medansvarlig for den daglige drift i MR, og vedkommende er ligeledes ansvarlig for, at de tildelte ressourcer udnyttes optimalt.

Den ansvarlige MR radiograf/sygeplejerske underviser kolleger i MR scanninger.

I samarbejde med radiologerne og applikationsradiografen har den ansvarlige MR radiograf/sygeplejerske ansvar for at videreudvikle og iværksætte nye undersøgelser, samt at vedligeholde allerede eksisterende MR protokoller.

Den ansvarlige MR radiograf/sygeplejerske skal holde sig orienteret om kurser og videreuddannelse inden for specialet og derigennem løbende efteruddanne sig og holde sig ajour om udviklingen.

 

 

Kvalifikationer:

 

Den ansvarlige MR radiograf/sygeplejerske er uddannet radiograf/røntgensygeplejerske og har gennemført efteruddannelse i MR scanning, Basisdelen.

Den ansvarlige MR radiograf/sygeplejerske har interesse i og evner for formidling.