Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Retningslinje for ibrugtagningskontrol af medicinske gasser på Regionshospital Nordjylland

Beskrivelse

Den regionale standart for kvalitetssikring af medicinske gasser på sygehusene i Region Nordjylland foreskriver en række kontrolprocedurer før og efter ibrugtagning af medicinske gasser og installationerne hertil, herunder ibrugtagningskontrol og driftskontrol.

Teknisk afsnit etablerer, driver og vedligeholder anlæg for medicinske gasser. Teknisk afsnit har produktionsansvar for medicinsk trykluft og vakuum. Forestår vedligehold og ibrugtagningskontrol, og udfører løbende kvalitetskontrol.

Instruks

Før nye medicinske gasinstallationer tages i brug og efter reparationer hvor der har været foretaget indgreb i installationen og gasudtag, skal der udføres en ibrugtagningskontrol.

Ibrugtagningskontrollen udføres i samarbejde med anæstesiafdelingen og det pågældende afsnit adviseres herom.

Tomt skema til udfyldelse, findes på drev:

Onedrive\Region Nordjylland\SVE-TekniskAfdeling (drev) - General\7 Arkiv\Kvalitetskontrol af medicinske gasser\ibrugtagningskontrol_skema.xls

Deltagende overlæge fra Anæstesi og medarbejder fra teknisk afsnit underskriver ibrugtagningskontrolskemaet efter gennemført kontrol.

 

En underskrevet PDF-version af skemaet sendes til anæstesien og til deltagende overlæge.

En PDF-version gemmes på teknisk afdelings drev:

 

Onedrive\Region Nordjylland\SVE-TekniskAfdeling (drev) - General\7 Arkiv\Kvalitetskontrol af medicinske gasser\”lokation”\”bygning”\”genkendeligt navn”