Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Introduktionsprogram for nyt personale i Hovedkøkkenet, Regionshospital Nordjylland

Formål

At sikre en ensartet introduktion

Beskrivelse

Skemaet herunder er et vejledende skema, der vil blive udarbejdet ét skema passende til den ansattes funktion.

 

Navn:

 

Afdeling og emne

Ansvarlig:

Dag 1 dato:

Tidspunkt:

8.00 – 9.30

 

 

 

9.30 – 14.24

 

 

Velkomst og kaffe

Tøj, nøgler m.m. udleveres

Rundvisning i køkkenet

 

Kold team,

Se Spisested og Det lille spisested

 

 

Afsnitsleder

 

 

 

Ernæringsassistent fra teamet

Dag 2 dato:

Tidspunkt:

07.00 – 14.24

 

 

Diæt afdelingen/Varm team

 

 

Ernæringsassistent fra teamet

Dag 3 dato:

Tidspunkt:

07.00 – 11.00

11.00 – 12.00

 

12.30 – 14.00

14.00 – 14.24

 

 

Tilberedning

Diæt- og produktionsplanlægning

 

Tilberedning

Hygiejne og egenkontrol

 

 

Ernæringsassistent fra teamet

Indkøbs- og produktionskoordinator

Ernæringsassistent fra teamet

 

Kvalitetskonsulent

Dag 4 dato:

Tidspunkt:

07.00 – 10.15

10.15 – 12.30

 

12.30 – 14.24

 

 

Varm team

Rekvirering + Kostkonsulent, se afdelingskøkkener

Varm team

 

 

Ernæringsassistent fra teamet

Kostkonsulent

 

Ernæringsassistent fra teamet

Dag 5 dato:

Tidspunkt:

07.00 – 14.00

14.00 - 14.24

 

 

 

 

Service team

Evt. elevmapper og evaluering af introduktionsugen

 

 

Personale i serviceteam

 

Instruktionsøkonoma

    

Hvis fællesintroduktion ikke foregår i umiddelbar tilknytning til ansættelsens begyndelse, skal der i løbet af 2. uge aftales følgende:

Orientering om personalepolitikker

Snak med TR og AMR     

Folder: Velkommen i Hovedkøkkenet

Afsnitsleder er ansvarlig for at dokumentere deltagelse lokal introduktion